Dovrefjell | Dovrefjell Sunndalsfjella National Park Naturattraktion In Gjora Sunndal Fjord Norway

Ongeveer 10 juli - 20 augustus hoogzomer. Dovrefjell is de enige plaats in Noorwegen en een van de weinige plaatsen ter wereld waar je de muskusos nog in het wild kunt bewonderen.


Dovrefjell Sunndalsfjella National Park Alliance Of National Parks

Mooie gebieden in Noorwegen - Dovrefjell is een nationaal park in Noorwegen gelegen in de driehoek Oppdal Dombas Sunndalsora ter hoogte van Andalsnes.

Dovrefjell. Toch is het hier dat je een van de mooiste excursies van Noorwegen kunt maken want dit is het leefgebied van de muskusos. De natuur is mooi de uitzichten zijn adembenemend en er is een grote kans dat je muskusossen ziet. Deze wandeling door Dovrefjell-Sunndalsfjella Nasjonalpark bij Kongsvoll is schitterend.

Dovrefjell is niet alleen ideaal geschikt om te wandelen fietsen en paardrijden het is ook de plek waar je de mythische muskusos kunt spottenGa mee met een begeleide tour en verhoog je kansen om dit. Dovrefjell is een bergplateau in de Noorse provincie Oppland het vormt een natuurlijke barrière tussen het zuidelijke en centrale gedeelte van Noorwegen. Vanaf 1911 werden delen van het plateau aangewezen als nationaal park tegenwoordig is bijna het hele gebied nationaal park.

Het park geniet vooral bekendheid als dé plek in Noorwegen om wilde muskusossen te zien. You can also walk the spiritual pilgrim trail St. Olav Ways which passes through here.

Op de eerste verdieping is. Het is echter mogelijk om. Vanwege de lange afstanden tussen de vaak onbemande berghutten de uitgestrekte gebieden zonder hutten en gemarkeerde routes en vooral door het onvoorspelbare weer is Dovrefjell eigenlijk alleen.

De Dovrefjell heeft een zeer diverse vegetatie waardoor hier veel bijzondere dieren en vogels leven. Een goede kaart van heel Noorwegen vind je op. Deze vakantiewoning heeft een speelse geschakelde vorm met beneden niet alleen een ruime open keuken en drie slaapkamers maar ook twee badkamers twee aparte toiletten twee aparte woonkamers en ruimte voor twee eethoeken.

Advertentie Top 10 Best Dovrefjell Hotels 2021. Wwwnorgeskartno De Snøhetta 2286 m is de hoogste berg in Noorwegen buiten Jotunheimen. In Dovrefjell in Eastern Norway you can see the mythical musk oxen visit Viewpoint Snøhetta and explore nature in two national parks.

Omdat we nog een wandeling wilden doen zijn we gestopt bij de schuilhut. Daarom blijf je altijd op zon 200 meter afstand. Een goede camera mét zoomlens is dus een aanrader vandaag.

De bergketen Dovrefjell met zijn twee nationale parken Dovre en Dovrefjell-Sunndalsfjella bevindt zich in Oost-Noorwegen dichtbij andere populaire bergregios zoals Rondane en Jotunheimen. Dovrefjell met daarin de meerdaagse wandeling via westzijde Snøhetta. 3 dagen in lijn van Snøheim naar Gj ø ra.

Het Dovrefjell-Sunndalsfjella Nationaal Park speelt een belangrijke rol in het behoud van de noordelijke gematigde alpine ecosystemen. 5 Star Boutique Luxury Hotel Guide. 5 Star Boutique Luxury Hotel Guide.

Het gebied is wild en ruig. Dovrefjell is goed bereikbaar vanuit Oslo ongeveer 4-5 uur met de treinHjerkinn en Kongsvoll vormen de meest gebruikte startpunten beiden liggen aan de oostkant van het gebied. Maar ook de natuur in Dovrefjell.

Het zijn kleine treinstations trein stopt alleen op verzoek. De autoweg E6 loopt dwars over het plateau. Links onder de berg zie je een cirque kaar met een.

Via de diverse wandelpaden in het park kun je zelf op zoek gaan naar een bijzonder dier. Advertentie Top 10 Best Dovrefjell Hotels 2021. Dovrefjell Nationaal Park - Tussen Oppdal Rondane en Geiranger ligt een nationaal park dat veel toeristen over het hoofd zien.

Dovrefjell is een bergplateau in de Noorse provincie OpplandDe hoogste top is Snøhetta 2286 meter. De hoogste bergen zijn de Snøhetta 2286 m Svånåtindene 2209 m en de Larstind 2106 m Flora en fauna. Go hiking biking or skiing along the trails or climb the steep mountains.

Dovrefjell National Park is een uniek natuurgebied in NoorwegenHet wordt vaak liefkozend het dak van Noorwegen genoemd. De os kan tot 400 kilo wegen en is best snel. Standplaatsen in Dovrefjell.

De muskusosMaar dit kan ook met een gids.


Dovrefjell 5 Tage Trekking In Norwegens Wildnis


Dovrefjell Sunndalsfjella National Park Naturattraktion In Gjora Sunndal Fjord Norway


Dovrefjell Sunndalsfjella National Park Naturattraktion In Gjora Sunndal Fjord Norway


Dovrefjell Geo


Das Dovrefjell Gebirge Moschusochsen Wanderwege Snohetta


Das Dovrefjell Gebirge Moschusochsen Wanderwege Snohetta


Pur Rau Und Wild Wandern Im Dovrefjell Bruderleichtfuss Com


Dovrefjell Sunndalsfjella National Park Alliance Of National Parks


Das Dovrefjell Gebirge Moschusochsen Wanderwege Snohetta


Das Dovrefjell Gebirge Moschusochsen Wanderwege Snohetta


Dovrefjell Sunndalsfjella National Park Nature Attractions Gjora Norway


Dovrefjell Die 10 Besten Hotels Unterkunfte In Der Region Dovrefjell Norwegen


Das Dovrefjell Gebirge Moschusochsen Wanderwege Snohetta


Dovrefjell Sunndalsfjella Nationalpark Norwegen Geo


Norwegen Dovrefjell Sunndalsfjella Nationalpark Norwegische Studio Snohetta Stockfotografie Alamy


Das Dovrefjell Gebirge Moschusochsen Wanderwege Snohetta


Dovrefjell Norway Switchback Travel


Dovrefjell Sunndalsfjella Nationalpark Wikipedia


Die Zwei Beruhmtheiten Des Dovrefjell Forum Fur Naturfotografen

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url